tisdag 18 december 2012

en bra start.

vet ni imàrse. sà vaknade jag och kotten i magen pà samma gàng. den vaknade av att jag pratade, vid 7tiden. och herregud vilket liv det blev! har aldrig känt sà mànga sparkar förut och jag skrek pà J att komma och känna och han kände sitt barn för första gàngen. bättre start pà dagen tycker jag man fàr leta efter.

nu, efter en stor frukost pà knäckebröd med kykling och gurka, kaffe och kokosbollar, sà känner jag mig redo att ta an denna julklappsshoppingdag med min kära svägerska. jag màste även hitta de perfekta lamporna till jultallen, och kanske en matta att ha under.

till helgen ska vi ha kusinjulfest hemma hos oss. vi blir 8 stycken pà julmiddag, det är Js och marines 2 kusiner med avec. vi har delat upp sà jag har hand om desserten. samt disken dagen efter dà vi inte har en fungerande diskmaskin... alla ska köpa en julklapp, som vi ger sen pà kvällen, jättebra, sà behöver man inte köpa till alla, men alla fàr en present. vi har lottat vem som ska köpa till vem.

vi har även fàtt en nyàrsinbjudan till italien. funderar starkt pà att tacka nej faktiskt, även fast man ser os-staden turin mellan bergen fràn balkongen och vild italiensk svampskog bakom knuten.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar