fredag 17 februari 2012

vardagliga tankar.

nà vad har jag pà hjärtat idag. inte sà värst mycket. jag har jobbat, känner mig viktig och duktig. och sà handlade jag frukt i fruktbutiken och fick 4 bananer pà köpet. riktigt bruna och fina, som de ska va! gröna bananer, uäk. sen kom jag hem och har ätit en av bananerna (som jag betalade för, inte sà jättebrun bara lite) och läst bloggar och upptäckt 2 nya som sist och slutligen va tràkiga sà dem ska jag nog inte börja följa.

sen provade jag ringa J men han svarar inte, som vanligt, och jag fràgar mig om jag borde överta hans telefon, som är bättre än min, eftersom han bevisligen inte vet hur man använder den endà. jag behövder den bättre. och sà kunde jag svara dà jag ringer.

idag är det ju även fredag och jag undrar om man skulle àka pà restaurang, inte nàt flàdigt men nàt där jag inte behöver göra nàt, bara dricka vin och vänta pà maten. möjligtvis betala. men det gör jag sà gärna bara jag inte behöver stà vid spisen. och dà har vi inte ens barn än! hur ska det gà dà, undrar jag, kanske man skulle anställa kock eller be dem utbilda sig till det. sà kan de serva mig. bra plan, ulrika.

funderar pà att klippa superrak page. och kanske färga.

undrar om det bara är jag i detta hushàll som vet hur diskmaskinsluckan öppnas.
och i soffan har vi gula och blàa kuddar. är alla andra färgblinda eller är det bara jag som bryr mig i om de stàr i raka färgkoordinerade leder?
och är tvättkorgen ett spöke, och jag ett medium, eftersom det bara är mina smutsiga trosor och tröjor som ligger där, och alla andras runtomkring. pà tal om tvätt, jag har en regel, eftesom det är jag som tvättar. (jag gillar att tvätta kläder, fàr nippran om J har lagt i en tvättmaskin, och dà blandat färger och kläder och handdukar. jag tvättar alltid handdukar och kläder skillt.) jo till regeln, dà man lägger byxor och tröjor med fickor i den mystiska tvättkrorgen, sà är det pà ens eget ansvar att tömma dem pà innehàll. sen dà jag ska tvätta, kollar jag igen, och allt jag hittar fàr jag ta. det kan vara allt fràn gem, tejp, en sladd eller 20 eurosedlar. men en regel är en regel. vill du behàlla dina saker, töm fickorna innan! bäst skulle vara att hitta ett bankkort eller möjligen ett checkhäfte och ett id kort där personen liknar mig.

det var nog allt för idag.

2 kommentarer:

  1. och jag har bokat frissatid. sådär lämpligt att det tills vi är i frankrike, igen är så långt att du kan passa på att klippa det lite :) i alla fall toppa. det ska ju bli superlångt!

    SvaraRadera
  2. ja, du ska ju fà värsta svallet! jag ska vässa saxen.

    SvaraRadera