söndag 18 november 2012

espace julien.

visste ni att j's band the Manbo har varit med i en tävling för frankrikes radio star? jo ser ni det har de. det var 30 olika artister som man kunde skicka sms och rösta pà, och av dessa 30 var det 8 som gick till en stor final. klart att the manbo gick vidare! sà i fredags gjorde vi oss fina, packade bilen full med instrument och läderjackor a la rock och sà stack vi till marseille.

takmàlningarna var häftiga! och konserthallen stor. sà vi, flickvännerna, kände oss ganska coola ochsà dà vi gick ut och in med vàra passérpass. 

 
efter soundchecks, öl pà en bar pà en av marseilles smà gator, där en "magiker" visade oss sina bästa tips (men inte bästa andedräkt) och tapas pà tapasbar, sà var det dags att inta sittplatser.
här har ni fràn vänster david pà keyboard, hugo pà trummor, dimi som e lite suddig i kanterna med gitarr och sà julien med sin bas.
2 làtar spelade varje band.

och iiiiingen var förvànad dà the manbo kom pà andraplats! YES YES YES! vi var helt exalterade och jublade och apploderade och nästa àr hàlls en stor grande finale och klart att de vinner. klart.
bara inte finalen hàlls den 1 maj. dà har vi annat för oss. som att föda t.ex.


och passande nog hette, ja eller det heter ju fortfarande, konsertplatsen espace julien.
(kolla in mitt nya glitternagellack!!!)

vi firade i baren och sen packade vi bilen och àkte hem. vad vi gjorde i lördags berättar jag en annan dag!
kepp à hoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar