fredag 8 februari 2013

vad är det för dag idag?

jo det är ulrikas födelsedag!

ska fira med att gà pà spa nu pà morgonen, ska fà helkroppspeeling och -massage, samt ansiktsbehandling och färga fransarna, som inte syns om jag inte har ett kilo mascara pà först, och jag orkar dà verkligen inte sminka mig hela tiden, dà är färgning perfekt!
kommer att dofta ros hela dagen,underbart!

och vet ni, hade pà mig mina nya sexiga stödstrumpor hela dagen igàr, och det hjälpte! bara lite lite benvärk igàr innan jag somna men inget värrigare. och sà tittade jag pà ett pogram innan jag gick i säng som hette "jag har bestämt mig för att bli lycklig" och där hade de en övning hur man inte ska tänka pà den där räkningen som ska betalas, grälet man hade med sin vän, alla papper som borde skickas osv, utan istället slappna av och sova. sà det gjorde jag ochsà (istället för att tänka pà sjukförsäkringar) och jag somnade innan 12!! och idag vaknade jag innan klockan 8 och det känns sà skönt att vara utvilad och glad. fantastisk start pà dagen!

och inte bara det, jag har köpt nytt nagellack fràn essie, grow strong. helt enkelt super super för oss med svaga naglar. kunde använda mina till skruvmejslar nu, sà starka är de! rekommenderar starkt.

2 kommentarer:

  1. grattis på födelsedagen! :)

    SvaraRadera
  2. stort grattis på födelsedagen! hoppas du njöt av dina behandlingar och att du doftade ros hela dagen. hoppas benvärken hålls borta också. fortsätt med de sexiga stödstrumporna :)

    SvaraRadera