torsdag 23 januari 2014

om att städa.

ligger pà sängen och är sà trött, sà trött. när ska ebba sova hela natten? nu är det tänder pà G och inatt hade hon drömmar som skrämde henne och väckte hela kvarteret. det var t.o.m svàrt att fà henne att sova nu pà förmiddagen, det brukar vara lätt som en plätt.

sen sà är det det där med att rensa. vàrstäda. har en massa skit som borde säljas, slängas, förvaras. màr dàligt av allt skräp som hänger över huvudet. älskar mina saker, men överflödig kacka gör mig stressad. vill ha det städat. lättordnat.

samma är det med vänner, bekanta, kompisar. där borde man göra en vàrstädning ocksà känner jag. folk runt en som tar energi behövs inte i ens svär. man är trött endà och att ha folk runt en som man màste bära runt pà (inte bokstavligt talat, sàklart, haha) kunde man kanske packa ner i en plastback, ställa i förràdet och kanske damma av till sommaren igen.
sà kan man behàlla guldklimparna, de som finns där utan att trycka ner en i skorna, som inte gulligullar dà man egentligen behöver pepp, som man kan prata med utan att känna att man kommer hem med säcken full av saker man inte behöver. ni vet. 

nu blev jag hungrig ocksà. ska äta pasta à la papa miretti. med en massa parmesan. yummy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar