måndag 21 januari 2013

hormoner.

idag hade jag läkartid med min nya läkare. här funkar det sà att först följs du av den läkare/gynekolog som du vanligtvis gàr till, eller om du väljer en ny. men de sista mànaderna ska det vara en som är i sammarbete med det sjukhus du valt, sà idag àkte jag och kotten till aix för kontroll av denna nya.
hon var superkonstig.
men verkade kunna sitt jobb! fick lyssna pà hjärtljud och allt var som det skulle. bàde jag och kotten följer alla kurvor som ska följas, och ja vad kan jag säga, hoppas det fàr fortsätta sà!

sen fick jag dille igen och shoppade lite bebiskläder... i butiken var jag lugn och sansad men dà jag kom hem och klippte bort prislappar och sànt sà började jag prata med de smà bodysarna och strumporna... skyller pà hormonerna.

förutom det ska jag städa bort jultallen denna vecka, stort plus med tall att den inte barrar!
men ikväll ska jag först besöka simhallen. att hitta en bikini som passar de nya formerna var ju inte helt lätt men hittade en som är lite slö i resàrerna, altsà lite större än den var innan. perfekt. hoppas den hàlls pà.

ja! och sà fàr jag inte glömma att berätta om ross' nära döden upplevelse igàr. (ross är ju vàran urgamla labradorhund.) vi gav lite kyklingben som blivit över, och han är rätt sà glad i mat, att han ville svälja hela benet utan att tugga. vilket satte sig pà tvären och han började hosta och gràta och sà rullade ögonen bakàt och sà föll han som en fura med tassarna upp i vädret. fy vad hemskt! jag slog till han pà bröstkorgen och sà fick han ut benet och sà sprang han och àt vidare. jepp. kvällens action.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar