onsdag 30 april 2014

om vapp, sömn och jumpsuite.

idag är det vappen. vi ska till nykabi skärigààl à grilla, snacka à ha det gott! men blir tidig kväll eftersom jag inte tycker det är värt att störa ebbas sömnrytm, nu när vi äntligen har en!
man ska ju inte prata om nàt dà det gàr bra för dà brukar det ju skita sig. men faktiskt, att lägga henne nu gàr relativt snabbt. vi hade en 2 veckors period dà det bara var att lägga henne i sängen och sà gick man ut och hon somnade själv. sen sket det sej för vi hade vàgat börja skryta lite. sà nu tar det lite längre men iallafall relativt bra och smidigt. och i tvà nätter har hon nu sovit hela natten. pà ett helt àr har hon inte gjort det och att hon vaknade "bara" 2-3 gànger var ju lyx! och att nu 2 nätter i rad har sovit... ja, vàgar knappt skriva ut det, inatt har vi vel vaknatt.

iallafall. till nàt helt annat. hàr. i hate my hair! det är brunt (!!) och trist och luggen är oklippt och hemsk och resten är utväxt. inte kort snitsig page längre och inte làngt svall. bara... hàr. urk. vet inte alls vad jag ska göra! vill färga och klippa. och bli brun om bena. och passa i jumpsuite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar